luni, 9 noiembrie 2009

Introducere

Salutare. Justin Man spera ca nu va va plictisi cu cele ce vrea sa le spuna, dar din moment ce cititi acest blog se prea poate sa va intereseze.
Justin Man ar dori sa va spuna cate putin despre lumea in care traim cu totii asa cum este ea. Fara minciuni scornite de oamenii politici. Justin Man doreste sa va spuna ceea ce politicienii din lumea intreaga nu vor sa stim.
Justin Man nu doreste sa va plictiseasca, dar deoarece el este un om care vrea sa faca totul bine, va incepe cu un scurt isotric al Erei Contemporane.
Era Contemporana a inceput in anul 1991 odata cu sfarsitul Razboiului Rece si caderea Uniunii Sovietice. Dupa aceasta (si pana in ziua de astazi) a urmat o perioada in care terorismul s-a accentuat. Desigur sunt si parti pozitive cum e cresterea economica a tuturor statelor lumii si progresul tehnologic.
Dar acest capitol al istoriei este abia la inceput si ramane de vazut cum se va descurca umanitatea (cu putin noroc vor vedea urmasii nostri). Am putea face o gramada de speculatii, dar toate acestea nu au nici un rost.
Justin Man spera ca v-a atras atentia si ca veti citi si articolele ce urmeaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu