sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Organizatia Natiunilor Unite si Guvernul Mondial


Organizatia Natiunilor Unite este o organizatie internationala care a fost fondata in anul 1945 dupa Al Doilea Razboi Mondial si are ca scop pacea mondiala si respectarea drepturilor omului. In prezent sunt 192 de state membre.
Dar scopurile lor s-au mai schimbat de atunci. Sediul Organizatiei Natiunilor Unite a devenit intre timp sediul Guvernului Mondial Secret.
Ati putea spune: "Bine dar un Guvern Mondial ar fi bun. Atunci lumea ar putea folosi mai bine resursele si toate cele." Iar aceasta este si parerea lui Justin Man. Dar asta nu s-ar putea realiza decat daca cei din guvern ar fi niste oameni competenti, care sa doreasca binele populatiei.
Dar nu e asa. Conducatorii acestui Guvern Mondial Secret nu doresc decat binele lor. Nu doresc decat sa aiba bani. Chiar daca intre statele lumii sunt foarte multe conflicte, acestea sunt decat masti pentru ca guvernantii lumii sa poata face ceea ce vor. Totul este planificat de acei oameni. Justin Man nu poate da mai multe detalii despre Guvernul Mondia Secret fiindca nu stie mai multe.
Un singur lucru este sigur: acesta exista cu adevarat si actiunile sale nu sunt deloc bune pentru populatia Terrei. Si veti constata asta in articolele ce urmeaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu